diumenge, 26 d’agost del 2007

Accés i participació a la weblog

Aquest document resta obert a la participació ciutadana a través dels espais habilitats per fer comentaris al document, l’espai d’opinió i les enquestes.

Opina

A través d’aquest apartat, l’usuari pot expressar la seva opinió genèrica sobre el document, sobre el procés de debat o sobre qualsevol altre aspecte de l’actualitat política catalana que tingui relació amb el document.

L’usuari enviarà la seva opinió a través del formulari web situat a l’apartat “Opina”. Els usuaris que hagin opinat rebran, a l’adreça de correu electrònic que ens han indicat, un missatge d’agraïment per la seva opinió.


Comentaris

Cadascun dels capítols del document permet als usuaris realitzar aportacions. L’usuari té la llibertat d’opinar sobre els diferents apartats del document i aportar noves idees, nous texts, crítiques o qualsevol altre aspecte relacionat sobre aquest document. Els comentaris no tenen límit de caràcters.

Aquestes aportacions seran validades i, en el seu cas, publicades en un termini màxim de 48 hores, si reuneixen els següents requisits:

- Que tinguin un correu electrònic vàlid.
- Que siguin aportacions positives o crítiques, però en cap cas, de caràcter ofensiu.


Subscriu-te via e-mail

La pàgina permet la subscripció de comptes de correu electrònic per rebre les actualitzacions que pugui tenir la pàgina. Els usuaris que ho desitgin, només han d’indicar en el formulari web de la pàgina l’adreça de correu electrònic on volen rebre les actualitzacions. Aquesta subscripció es gestiona de forma automàtica a través del servei gratuït de FeedBurner.


Traducció de la pàgina

Mitjançant el servei de traducció automàtica de la Generalitat de Catalunya, és possible traduir en línia el contingut d’aquesta web. La traducció resultant és de qualitat esborrany i s'ha de revisar per obtenir la qualitat d'una traducció professional.


Enquestes

La pàgina posa a disposició dels usuaris enquestes. Aquestes enquestes no són científiques, només responen a les respostes voluntàries dels usuaris que desitgen dipositar la seva opinió.


<< Tornar a la pàgina principal