dijous, 19 de juny del 2008

Zaragoza: “El nostre objectiu és consolidar el catalanisme social i federal com a eix vertebrador de la societat catalana”

Adjuntem les esmenes a la ponència marc de l´11è Congrés del PSC.

Ahir dimecres es va fer pública la memòria d´esmenes que la militància del PSC ha fet a la ponència marc de l´11è Congrés del partit, que tindrà lloc els propers 18, 19 i 20 de juliol a Barcelona. Després d´agrupar-les i unificar-les, el total d´esmenes queda en 4.826, que us adjuntem.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha explicat que el PSC encara el proper Congrés “amb l´objectiu de consolidar el catalanisme social i federal com a eix vertebrador i viga mestra de la societat catalana” i que l´àmplia aportació de la militància en forma de nombroses esmenes contribuirà al debat.

Per Zaragoza, el PSC és “el partit que més s´assembla a la Catalunya actual, el que és més capaç d´interpretar la seva realitat i els seus problemes, els seus reptes, les seves aspiracions, i donar-hi resposta a través de polítiques”.

El dirigent socialista també ha recordat que els treballs d´aquest Congrés se centraran a “aportar solucions als problemes que realment preocupen els ciutadans” i ha contraposat aquest model als congressos d´altres formacions polítiques que, segons Zaragoza, “estan més preocupades de resoldre les seves contradiccions i disputes internes”.

DOCUMENTS

Ponència marc de l´11è Congrés del PSC:

Memòria d'esmenes